donderdag 1 november 2012

Vallen en opstaan

De afgelopen dagen hebben we moeilijke en mooie momenten gekend.

  • Moeilijk was het te horen dat een geinteresseerde koper voor onze woning zich terugtrok uit de onderhandelingen omdat hun eigen huis onverwachts niet verkocht werd. We lijken weer even aan het begin te staan. Langzamerhand wordt ook verhuur een optie. Alleen al vanwege het feit dat we financieel niet lang stevig staan bij het uitblijven van een verkoop.
  • Moeilijk en heel mooi was het afscheid wat we namen van familieleden en vrienden tijdens onze uitzendingsdienst. Het was indrukwekkend om zoveel meeleven te ervaren. Velen reageerden betrokken en bemoedigend op deze dienst. Echt een ogenblik om vol dankbaarheid op terug te kijken.
  • Mooi was het afscheid van Eric's werk bij Cedrah. Hij laat een heel erg warme, energieke en creatieve afdeling achter.
  • Om al die emoties een plek te geven is het ook wel prettig om nu concreet aan de slag te zijn met het verdelen van alle spullen die we in jaren toch hebben opgebouwd. Wat verschepen we, wat slaan we op en waar, wat verkopen we, wat blijft achter en wat nemen we mee. Een uitdagende grote klus.
  • Mooi is ook dat we samen nog een moment hebben ingepland om onze trouwdag te vieren :-)

1 opmerking:

  1. He samen, wat een vervelend bericht dat de koop toch niet door gaat! We denken aan jullie en zijn blij dat er ook veel positieve gevoelens zijn.
    Gr. A&L

    BeantwoordenVerwijderen