maandag 4 juli 2016

Weekendje Bonaire

Er zijn van die weekenden die je zou willen inlijsten. Dit was er eentje.  Op de een of andere manier hebben we het voor elkaar gekregen om ongepland een minivakantie te hebben met elkaar.
Want wat doe je in de vakantie: zwemmen, in de zon zitten, lekker eten, met de kinderen spelen, elkaar tot niks verplichten en gewoon niks. Nou ja… t moet wel leefbaar blijven. Dus wel: de afwas doen,  de zwemspullen opruimen, kinderen douchen, vloeren vegen (want dat moet hier iedere dag vanwege het stof), en wat andere dingen die nu eenmaal nodig zijn om  het leefbaar te houden.

Bijzonder? “Zitten jullie dan niet ieder weekend op het strand?” Of drie keer per week?”  Toch niet en zeker niet zo lang. Ook hier is zaterdag klusdag, boodschappendag, vriendenbezoekdag, tuin-opruimdag en voor Eric: tussendoor wat voor het werk doen- en soms ook vergaderdag.  

Maar nu begonnen we het weekend met strand: zaterdagochtend kwart over  8 zaten we er. De kinderen genoten van water en zand. Wij van spelende kinderen, water en uitzicht. Mariëlle zag ( gelukkig op veilige afstand!) nog een rog door haar duikbril.

Tja en wat doe je dan de middag… Nienke en Norah Grace hadden er geen moeite mee:  de uit Nederland meegebrachte skates doen het erg goed op onze stoep. (die altijd nog wel hard is), trampoline springen, boompje klimmen en  verjaardagje spelen. 


 
Zondag be- en aangemoedigd in onze gemeente en om het weekend compleet te maken:  het opblaasbad van 1,5 bij 0,5 in de tuin.  Genoeg impuls voor de kinderen voor een plezierige middag. Dus papa en mama hadden die ook. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten