vrijdag 27 september 2013

Vakantie in beeld :-)


Na 10 maanden van hard werken was het tijd voor onze eerste vakantie. Erg leuk om dan eens even ergens anders te zijn. We zijn een week op Curacao geweest. Via bekenden van bekenden J kwamen we in een  mooi appartement (op een nog mooier park) terecht met hele aardige eigenaars als buren.

Curacao, het klinkt voor velen als de andere kant van de wereld. Hier is het een kwartiertje vliegen. Op zich is een kwartier vliegen natuurlijk niks, maar Norah dacht daar anders over en was minder enthousiast.

We zijn bijna elke dag wel even aan het strand of in een zwembad geweest. Dat is natuurlijk dikke pret voor Nienke en Norah.

Een dagje Willemstad, waar zomaar de eerste babykleertjes gekocht konden worden bij een op Prentatal lijkende winkel. Op Bonaire zijn die winkels niet voor het oprapen.

We hebben genoten van de tijd die we met elkaar en voor elkaar hadden. Echt een verademing.
Een minpuntje was een ongelukje van Norah die van een speeltoestel naar beneden is gevallen op een ongelukkige manier. Gelukkig gaat ook dat weer steeds beter.

Verder zie je nog wat foto’s van Seaqaurium. Dat is een soort dolfinarium, maar dan aan de kust. Nienke en Norah vonden de dolfijnen en de flamingo’s toch wel het hoogtepunt..


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten