zaterdag 2 maart 2013

Nog een feestje gevierd: OpenDag Krusada


Afgelopen vrijdag was het oergezellig bij Krusada. Het terrein was versierd. Er was lekker eten. Er waren vooral veel gasten in de vorm van bezoekers.

Dit jaar bestaat Krusada meer dan 12,5 jaar. Dat moest gevierd worden. Daarom is er op het terrein een open dag georganiseerd voor en door medewerkers en voor alle mensen die betrokken zijn bij Krusada: cliënten en hun familieleden, doorverwijzers, bidders voor het werk, enz. Kijk naar de foto's en proef een beetje van de sfeer.

Wij hebben er erg van genoten. De kinderen ook. Feestjes moet je hier vieren hebben we al gemerkt. (Mariëlle is daarom al aan het bedenken hoe ze straks haar verjaardag kan vieren) Zo kun je er wat van maken op een klein eiland. Een open dag, zoals bij Krusada, is ook een manier om iets van de cultuur te proeven. Antillianen zijn wel te porren voor een feest. Ze houden van lekker eten, van muziek en ook van een potje volleybal. Zowel op als om het veld waren ze fanatiek. Een leuk moment om een praatje te maken. Heel grappig is ook om te merken dat mensen elkaar meenemen naar een evenement als dit. Het lijkt ook wel of iedereen familie van iedereen is.

De dag erna (zaterdag) hebben we ons eigen feestje gevierd ter ere van de verkoop van ons huis. Van het geld dat nog over is na de verkoop van ons huis (hi hi,) hebben we met de kinderen taart en cappuchino/ sap met ijsklontjes (Nienke heeft het nog over de ijsklontjes, hoe raar kan de smaak van een kind zijn) gedronken op een terrasje aan de oceaan.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten