vrijdag 1 maart 2013

Goed nieuws: huis verkocht!

Beste mensen die met ons meeleven en -lezen,

Wij hebben goed nieuws te vertellen: Ons huis in Nederland is verkocht en vandaag opgeleverd aan de volgende eigenaar.

De afgelopen weken waren best spannend. Begin februari hebben we de onderhandeling kunnen afronden en is er een voorlopig koopcontract getekend. Onze kopers waren er echter duidelijk over: het voorbehoud van financiering moesten we serieus nemen. Ook hun huis moest nog verkocht worden en ook hun kopers moesten het fiancieel nog rondbreien. Maandag 24.00 uur nederlandse tijd liep de financieringstermijn af. Dinsdag kwam er een voorzichtig bericht dat we mogelijk de vlag mochten hijsen. Woensdag hadden we zekerheid. Even verwerken... Toch wel. Eerlijk is eerlijk. We hadden een mooi huis. Samen met God besloten we naar Bonaire te verhuizen. Daar maken we een heleboel andere mooie dingen mee en doordat het leven hier tot nu toe heel intensief is denken we niet veel terug aan ons huis... Toch....als het dan wordt verkocht...

De afgelopen weken hebben een aantal mensen heel hard voor ons gewerkt in ons: Opgeruimd, schoongemaakt, spullen ingepakt, spullen opgeslagen, spullen verkocht voor een zo goed mogelijke prijs (heeft bijna 2000 euro opgebracht!)! We willen hen heel erg bedanken. Hervormde gemeente Krispijn bedankt. Thuisfrontcommissie bedankt! Bedankt ook iedereen die met ons heeft meegebeden in deze periode. Lieve ouders en schoonouders: bedankt dat jullie ruimte maken in jullie huis voor onze spullen. Bedankt andere familie voor het vervoeren van onze spullen.

En bovenal en niet als cliché bedoeld danken wij onze God dat Hij voorziet in wat wij nodig hebben. Halleluja! Prijs Hem! Met de gift van Zijn Zoon geeft Hij alle dingen die wij nodig hebben.

Hartelijke groetjes vanuit Bonaire waar de wind heel hard waait en de koelste periode voorbij lijkt te zijn

Eric, Mariëlle, Nienke en Norah de Jong

Geen opmerkingen:

Een reactie posten