vrijdag 19 oktober 2012

Het afscheid nemen begint

  • De huurwoning per 1 december a.s. is een feit. We zijn erg blij met het hebben van een woning in Kralendijk/Nikiboko. Een rustige Antilliaanse wijk waar we onze intrek hopen te nemen. Rest ons nog een woonruimte te vinden voor de eerste twee weken vanaf 15 november a.s.. Ook daarbij hebben we inmiddels een optie. We zijn hier oprecht dankbaar voor!
  • Dit weekend zijn we bij de familie van Mariëlle in Zeeland. De ouders van Mariëlle vieren hun huwelijksdag. Mooi om zo nog een keer allemaal bij elkaar te zijn. Ook dan komt het afscheid waarschijnlijk heel dichtbij.
  • Onze woning staat nog in de verkoop. Afgelopen week kwam er opnieuw iemand voor een tweede bezichtiging. Het blijft een belangrijk gebedspunt voor ons.
  • Afgelopen woensdag hebben we een avond bijgewoond (was bij ons thuis georganiseerd, dus…hoezo bijgewoond J) over de geschiedenis en de cultuur van Bonaire, met daarbij ingezoomd op de rol van Krusada op het eiland. Erg boeiend en inspirerend voor ons. De diepe geworteldheid van de problematiek in een deel van de gemeenschap is aangrijpend. Tegelijkertijd zagen we ook dat we aan een mooie opdracht mogen beginnen.
  • Mariëlle neemt komende week afscheid op haar werk bij De Hoop. Eric heeft zijn laatste werkdag bij Cedrah op 31 oktober a.s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten